Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    8

    Default Main domain change

    I currently have the value package. My main domain is for example www.abc.com. I also have two other domains hosted under this account called www.xxx.com and www.yyy.com. My question is, is it possible to have www.abc.com changed to something else without haveing to cancell my account and resign back up? The DNS for www.abc.com has allready been changed with the register so I can only access via ip now. I just wanted to try to avoid having to set everything back up. Thanks for any advice you guys can give me.

    Sigep416

  2. #2
    Moderator wildjokerdesign's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Kansas City Mo
    Posts
    5,720

    Default

    Well there is nothing you can do that I can think of through your Site Manager. I think you are going to have to contact WH and have them take care of it. I am also pretty sure that the only way they can do this is to cancel to original account and set up a new one. They may have a way around that but you would have to ask them.
    Shawn
    Please remember your charity of choice: http://www.redcross.org

    Handy Links: wildjokerdesign.net | Plain Text Editors: EditPlus | Crimson

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    8

    Default

    Thank you for your quick reply. I have submitted a ticket to West Host. I hope that maybe its only a small DNS change or something on there end. I will post the resolution when I figure out what my options are. Thanks again.

    Sigep416

  4. #4
    Senior Member jalal's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Germany
    Posts
    1,377

    Default

    Shawn (wildjoker) is right, the account is keyed to the original domain name that you assigned to it, so it will have to be changed by killing the old account and creating the new one.

    Its possible that WH may have a way to smooth the process, I don't know.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    24

    Default

    I did this a couple of months ago...and it is not easy to do, but not difficult either. The client has to deal with moving all files, etc over to the new server. If you have lots of MySQL databases this can be a pain.

  6. #6

    Default

    Actually, its not quite as complex as you'd think.
    Try filling out this form: https://corp.westhost.com/domainchange/.

    WestHost can change the domain name on your account without interruption to your VDS. We are, however, unable to change your username; this will remain the same after your domain name has been changed.
    Tina Ernstrom
    Development Department
    WestHost Inc.

    www.westhost.com

Similar Threads

  1. can someone check if my domain change is correct?
    By soothsayer in forum Domain names & DNS
    Replies: 3
    Last Post: 04-29-2005, 08:51 PM
  2. Second domain pointing to main site.
    By macdj in forum Domain names & DNS
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2005, 08:11 PM
  3. Multiple Domain E-mail Tutorial with Neomail
    By korngold in forum E-mail / FTP Management
    Replies: 23
    Last Post: 01-15-2005, 11:45 AM
  4. Domain pointing to second site within main account
    By Mania in forum Domain names & DNS
    Replies: 14
    Last Post: 10-22-2003, 08:46 AM
  5. Adding additional Domain Names
    By REC-WH in forum Domain names & DNS
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-2003, 04:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •