Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    103

    Default Can't Get New Username To Work

    I created a new email account, but the Webhost logon doesnít recognize it. I am certain Iím entering the username and password correctly, but it rejects the logon.

    Is there some kind of delay before new email accounts become active?

    Iím trying to add an autoreply but apparently I canít do that from the master account. I must logon to the email username account and it wonít let me do that.

    Whoís wrong, me or Westhost?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    103

    Default

    Perhaps I should say this is the first username I've ever added. Up to now I've just used the owner account.

  3. #3
    Senior Member FZ's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Johannesburg, South Africa
    Posts
    1,024

    Default

    You cannot use your Site Manager login page to log in the e-mail/FTP accounts you use. You have to use the "mini Site Manager" at http://yourdomain.com/users/ for those. Unfortunately, this is (I think) still undocumented by WestHost, which is why few people seem to know about it.

    There definitely should be no delay: when you add a new account, its settings are recorded in text files that are in various locations on your account, and when you try to log in, those files are the ones accessed. Same goes for e-mail.
    Fayez Zaheer

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    103

    Default

    Thanks very much. That was the answer.

    It's not clear to me how anyone was expected to know that.

    jim

  5. #5
    Moderator wildjokerdesign's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Kansas City Mo
    Posts
    5,720

    Default

    You should also be able to access the "mini" Site Manager for each email user account via your main Site Manager by clicking on the username. A new window opens up to the Site Manger for that email user account.
    Shawn
    Please remember your charity of choice: http://www.redcross.org

    Handy Links: wildjokerdesign.net | Plain Text Editors: EditPlus | Crimson

Similar Threads

  1. /usr/bin/env python doesn't work
    By andz in forum General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 03-01-2007, 12:35 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 06-18-2006, 12:41 PM
  3. Hyperlinks with embedded Username and Passwords
    By massagemaestro in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-13-2004, 04:44 PM
  4. Having trouble getting true type fonts to work...
    By SupDog in forum General Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 03-25-2004, 10:13 AM
  5. Imagemagick doesnt work, and GD is an OLD version...
    By Pippo in forum CGI Scripts / Perl
    Replies: 10
    Last Post: 02-06-2004, 03:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •