Results 1 to 2 of 2

Thread: FormMail on 4.0

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    4

    Default FormMail on 4.0

    I have an old account on 3.0 with FormMail working. I just signed up for a new account on 4.0 and can't get the example.html to work. I don't get an error but it never gets to the recipient.

    Is there a simple solution why it's different on 4.0?

    Thanks,

  2. #2
    Moderator wildjokerdesign's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Kansas City Mo
    Posts
    5,720

    Default

    Can you give some details about the recipient? Not the email itself, but is it an actual email account you created? Is it an email account on another domain/server? Make sure to check in junk mail folders. It is very common for emails sent via such forms to get caught by junk mail filters. Also make sure and check with WestHost. I know that someone else was having an issue with FM on 4.0.

    Why not move to something other then FM since you are on a new account? It is the perfect time to make a fresh start. I can't remember specifics of programs off the top of my head but pretty sure there are several alternatives you could use in 4.0.
    Shawn
    Please remember your charity of choice: http://www.redcross.org

    Handy Links: wildjokerdesign.net | Plain Text Editors: EditPlus | Crimson

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •