Search:

Type: Posts; User: GamePlayHeaven

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds; generated 17 minute(s) ago.

  1. No, I enabled logging on the php mailer, and it's...

    No, I enabled logging on the php mailer, and it's staying nice and empty :)
    Thank god... that would have been worse...
  2. I notice in the email header, that my own email...

    I notice in the email header, that my own email is being received as follows:
    Received: from localhost by wsl00001.west-datacenter.net
    with SpamAssassin (version 3.2.4);

    Where as the spam...
  3. Well, I got it set up nicely through spam...

    Well, I got it set up nicely through spam assassin rules, but while doing that, I discovered that all the "Returned mail: see transcript for details" is not coming through spam assassin.
    If I send...
  4. It's doing a good job with the new setup... But a...

    It's doing a good job with the new setup... But a lot of stuff does get through (like "Returned mail: see transcript for details" spam).
    I added the filters plugin to roundcube, and it works, but...
  5. Guess I was a little to enthousiastic... not...

    Guess I was a little to enthousiastic... not getting any mail anymore from sony now :(

    Trying to enable logging on spamassasin/dynamic spam rejection, so that I know who is killing it, but can't...
  6. Thanks for the tips and help! I went with the...

    Thanks for the tips and help!

    I went with the 3 default ones: cbl.abuseat.org, bl.spamcop.net and psbl.surriel.com.
    And added: dnsbl.sorbs.net b.barracudacentral.org dnsbl.dronebl.org...
  7. Can't edit RBL: error on zen.spamhaus.org

    I get the following error:
    The Dynamic Spam Rejection with RBLs edit failed: The requested RBL zen.spamhaus.org did not pass validation. Please ensure it is spelled correctly, or contact support for...
  8. Replies
    1
    Views
    30,939

    Huge mail spam since last weekend

    Hi guys,

    I've had huge mail spam before on my domain with catch all address... but normally it ends after a day or 3.
    This one has now been going on for over 5.

    I keep getting like 5 emails...
  9. Hi Guys, The issue is back since a few days,...

    Hi Guys,

    The issue is back since a few days, what has changed?

    It started here:
    May 11 10:02:35 mydomain.com dovecot: Fatal: Time just moved backwards by 20957 seconds. This might cause a lot...
  10. Hi Kyler, Thanks for the support. On a side...

    Hi Kyler,

    Thanks for the support.

    On a side note, everytime I create a support ticket, I get an email with a link to https://cp.westhost.com.
    But I don't have a login/account there (at least...
  11. I have now contacted support about the issue,...

    I have now contacted support about the issue, hoping that they can fix/rollback whatever the broke yesterday...
  12. Checking my mail log, it's full with dovecot time...

    Checking my mail log, it's full with dovecot time messages like this:
    Time just moved backwards by 5 seconds. I'll sleep now until we're back in present. http://wiki.dovecot.org/TimeMovedBackwards...
  13. This is pretty much useless now... every time I...

    This is pretty much useless now... every time I want to use roundcube, I have to reset my account.
    What happened here?

    Everything worked perfect until yesterday, and I didn't change anything at...
  14. To people running into the same issue: restarting...

    To people running into the same issue: restarting the server fixed the issue for me...
  15. Roundcube no longer works after todays maintenance

    Hello,

    I got an email from westhost, saying they'd be performing maintenance.
    I'm assuming this happened earlier today, as my site was down for a bit.

    Everything is back up now, but Roundcube...
  16. Replies
    2
    Views
    3,924

    Turns out that it's 6992 downloads of on average...

    Turns out that it's 6992 downloads of on average 7.02 MB of one of my old games, that calculates nicely into the used up GB.

    It's still weird why I would have such a sudden an intense burst of...
  17. Replies
    2
    Views
    3,924

    Sudden huge bandwidth peaks from 1 ip

    Hello,

    I was looking at my stats for last year, and I noticed that in November and December I had huge bandwidth usage (150 and 50 GB respectively), where I normally have less then 4GB per month....
  18. After some support from westhost I got everything...

    After some support from westhost I got everything installed.

    I did have to install ruby manually (using prefixes to avoid root problems upon "make install").
    This is because the ruby install from...
  19. Replies
    1
    Views
    3,714

    In case anyone wants/needs to do this themselves:...

    In case anyone wants/needs to do this themselves:
    Download and unpack the soruce, then:
    ./configure --prefix=/usr/local/imagemagick-6.8.8-10
    make
    make install

    Now just adjust your path, so...
  20. Replies
    1
    Views
    3,714

    ImageMagick update

    Hello,

    Would it be possible to get an update for ImageMagick please?
    The current installed version is v6.4.2.1, while v6.8.8 is already out.
    I need v6.4.9 for an app I'm trying to install :)
    ...
  21. I only have ruby 1.9.3 in my site manager. ...

    I only have ruby 1.9.3 in my site manager.

    When I try to install rails, like you proposed, I get the following error:
    [/usr/local/ruby/bin]$ ruby gem install rails...
  22. Redmine or Chiliproject installation guide/help.

    Hello,

    Does anyone know if it's possible to install redmine or chiliproject?
    My account uses a site manager, and I can install ruby (but have no option for ruby+rails).

    Should I not use the...
  23. Replies
    50
    Views
    62,962

    I've tried the 0.9.17 apr (.15 apr-util) and the...

    I've tried the 0.9.17 apr (.15 apr-util) and the 1.3.3 apr (1.3.4 apr-util), both give the exact same result.

    At this point in time, I guess I'll just stick with my installed and working version...
  24. Replies
    50
    Views
    62,962

    I did download the deps file aswell, but it...

    I did download the deps file aswell, but it doesn't work either.

    Here is my full config.log, maybe that can shed some light on what is failing?


    This file contains any messages produced by...
  25. Replies
    50
    Views
    62,962

    I'm trying to install Subversion 1.6.0, but I...

    I'm trying to install Subversion 1.6.0, but I just can't get it working anymore.

    I downloaded and performed "./configure", "make" and "make install" on the following packages:
    apr-0.9.17.tar.gz...
Results 1 to 25 of 55
Page 1 of 3 1 2 3