PDA

View Full Version : PhpBB forum



sunzon
02-21-2005, 09:14 AM
If you want to have a forum for hostdomain1 and hostdomain2, how do you go about it?
Install 2 complete versions of phpbb2, or make 2 databases and duplicate just a config file?

Would appreciate a howto, thanks!

wildjokerdesign
02-21-2005, 06:29 PM
If you wanted them to be completely independent of each other then you would need to create two DB's and install two versions for it with different configs. I think that is going to be the easiest way. I no there is a way that two boards can actually use the same user tables but never have looked at closely.

You would have to install the phpBB for the second domain manually since the Site Manager installs in your main domains direcotry. It really is not that hard to do and that is how I actually do it now when I install instead of using the WH App. I like to change some of the defaults when I am setting up. :)

I have worked with phpBB quite a bit so hopefully I can answer any questions that arise as you go along.

sunzon
02-21-2005, 06:38 PM
OK got it, thanks WildJokerDesign.
I'm on my way again............. :)