PDA

View Full Version : Help Me please



Cok
01-26-2004, 03:44 AM
Hello I'm french so my english is not very good (sorry)
My website (www.lacremerie.com) has been moved here this summer (2003).
I want to modify it but when I wanted to connect me in his domain,
there has been this sentence :


A search on rs.internic.net has revealed that the domain name lacremerie.com is in use by another company or individual. You cannot register this domain. Click here to return to the Whois Lookup, or click below to see who the domain is registered to.

What can I do ??
Please help me

jalal
01-26-2004, 03:55 AM
If your name is Claudy Ravanel you don't need to do anything, as you own the domain.
If you name is not Claudy Ravanel, you'll have to find another domain name.

Cok
01-26-2004, 04:05 AM
claudy is the brother of my father.
I have made a new website for his restaurant so I want to change
pages.
I don't understand what you say.
thanks to answer

jalal
01-26-2004, 04:29 AM
Then I don't understand what your question is...

Do you have a hosting account with Westhost???

Cok
01-26-2004, 04:35 AM
Yeah, in 2003 summer, I have been on westhost.com
for change pages of our website but I didn't manage.

So I want to try again but I don't know where must I go
for changing pages.

When I tried 10 minutes ago there has been error message.

So I don't know how must i do in order to modify pages of the website.
I hope that you will understand.

jalal
01-26-2004, 04:55 AM
I think you need to go here:
http://members.westhost.com/contactus.html

As far as I can tell you don't have an account at Westhost...

spellow
02-04-2004, 08:48 AM
Cok,

so you built a new website to replace the old website but you don't know how to replace the old website?

I think that is what you mean.

This domain: www.lacremerie.com is pointed to westhost.com's dns servers already.

So the question is this, is the westhost account under your name? If so then you should know how to login...or did you just create the account?

Also what did you use to build the website...frontpage, dreamweaver or did you code it by hand?

Once I know that I can help you upload it to the servers.