PDA

View Full Version : Switch Primary Domain with Secondary?



Naughty Girl
09-15-2003, 03:57 PM
Hi,
I wan't to make my secondary domain that I have hosted with WestHost, my primary domain. And visa versa. Is there an easy way to swap my secondary domain with my primary?

Naughty Girl :D

Lim
05-18-2004, 11:47 PM
Hi there,
I had realized the concept of ip sharing a little late and am trying to change the primary domain. Don't want reverse ip lookup to show existing primary domain. Any ideas out there?

wildjokerdesign
05-19-2004, 05:09 AM
I don't belive we have control over this ourselves. I think you would have to contact WH and make arrangements with them. I think the only way they can really do this is to remove the old account and creat a new one wich would mean you would have to upload your sites to the new account. I may be wrong about that but contacting WH would be the first step.

jalal
05-19-2004, 06:13 AM
I had the same issue with an account. The only way it can be done is as Shawn says: delete the old account, create a new account and upload the files afresh.

HTH