PDA

View Full Version : Need help with crontab



jreeder
09-03-2003, 09:54 PM
This is a minor issue, but has anyone had luck with crontab? When I run the usual crontab -e I'm just returned to the next command prompt.

ajparker
09-03-2003, 10:05 PM
In theory (I believe I found this in the manual) editcron should do it. In practice, I get the same output as crontab -e ..... peculiar - vi is installed as is crontab...
Maybe something hasn't finalized in their setup?

Avery

WestHost - BErickson
09-03-2003, 11:03 PM
Use "editcron -e"

We are aware of the discrepancy in the manual. We'll have if updated soon.

Thanks,

jreeder
09-04-2003, 05:40 AM
Thanks guys!

ritupran
09-14-2003, 07:43 AM
Hi,

Has anybody successfully run an actual cron job? I was able to setup cron jobs using editcron but they all fail. A smple cron job which does "echo hi" fails with the following error:

chdir /home/ritupran: No such file or directory

Also, it seems you can't put a semi-colon in the cron job:

00 * * * * (cd <dir> ; ./docron.sh)

is not allowed by editcron.

I have also submitted a support ticket (#89935) but haven't received any response.

thanks.