PDA

View Full Version : Changing whois data?



mjahn
09-02-2003, 09:29 AM
Currently i got some obsolete email address in my whois entry... now how can i change that? Doesnt look like the new sitemanager will change that data.

FZ
09-02-2003, 09:54 AM
Depends who your domain registrar is. If it is not WestHost, then WestHost has nothing to do with that data. If you registered it a couple years ago, it's most probably Network Solutions (http://www.netsol.com).

What is your domain name?

mjahn
09-03-2003, 02:02 AM
Registration was handled by westhost, they once had some domain management tool for clients but i still cant figure out how to change the whois entries... i managed to change contact information (thank god) but what is the proper procedure to change the whois entry?

FZ
09-03-2003, 09:45 AM
Just because WestHost handled the registration does not mean that they are your registrar. If you give me your domain name I can try to locate your registrar for you.

WestHost is a registrar itself though - my domain is with them. The tool I use to access my "control panel" is http://www.register.westhost.com/admin/ The login details are seperate from my hosting account though...