PDA

View Full Version : Domain not listed in control panel



kkifer
02-23-2010, 11:54 PM
One of my sites is still down so I uploaded the site to a new WH4 server, according to the emailed instructions. I'm not sure if I'm supposed to do something about the DNS address. The instructions say that if my site is registered with WestHost, they will make the change so the new server works. But I'm not clear who I'm registered with. In the control panel at https://cp.westhost.com/ there are no domains on my list. WhoIs Lookup says:

Registration Service Provided By: UK2 Group

That's the new owner of WestHost, right?

So wouldn't my domain be listed under "Registered domain names" in my control panel?

jneeley
11-29-2010, 12:06 PM
kardyalvin, is your domain at WestHost. A few things you said didn't quite make sense to me and it seems that you may be talking about something quite different.

wildjokerdesign
12-03-2010, 01:58 PM
Jake,
I think the reason it does not make sense is because it is a spammer and they are copy and pasting post from other places. :)

P.S. I marked as spam so it does not show up now just in case others are confused about these two post. :)