PDA

View Full Version : Setting up test.mydomain.com



Hitesh
10-02-2008, 03:31 PM
I am trying setup a test area for my site by setting up a sub domain http://test.mydomain.com/.

To do this I added following to the httpd.conf to set up another Virtual host.

# The test server
<VirtualHost *:80>
ServerName test.mydomain.com
SSLDisable ServerAdmin webmaster@mydomain.com
DocumentRoot /var/www/html/test
DirectoryIndex index.html
ErrorLog /var/log/httpd/test_error_log
TransferLog /var/log/httpd/test_access_log
ErrorDocument 401 /user/register/
ErrorDocument 403 /
ErrorDocument 404 /
</VirtualHost>

This does not work. Can someone please help and suggest how this can be done on westhost. What is wrong here, and how it can be corrected.

Thanks.

wildjokerdesign
10-03-2008, 08:29 AM
Try adding your subdomain via your Site Manager. Once it is added you can modify the default httpd.conf entry for the VirtualHost directive that WestHost adds to suite your needs.

nventurella
10-05-2008, 09:48 AM
wildjokerdesign's suggetsion should solve the problem. You must add the domain to Site Manager so that the appropriate DNS records will be created on the WestHost domain name servers. When you simply edit httpd.conf manually, DNS records are not created so test.mydomain.com won't resolve to any IP address (won't point to your hosting account).