PDA

View Full Version : Website Creator Hangs ... does not run



maida
03-26-2007, 08:38 PM
I've installed Website Creator on two of my reseller accounts, and in both cases, it just hangs and never opens/executes.

I allow pop ups from http://cm4all.west-datacenter.net

I call Website Creator up in IE 7, I get a warning about overwriting the index.htm page, then a new page opens:

"WebsiteCreator was started in a new window!"

The new window spawns yet another smaller window that says

"Please be patient. Loading application data."

I've tried uninstalling and reinstalling it with the Site Manager. But still have the same problem.

And there it sits for hours.

I do have ticket open on this, but I just wanted to see if anyone else ran into this and figured it out on their own.

maida
03-27-2007, 12:53 PM
In case you need it...


We found out recently that Website Creator wasn't compatible with Internet Explorer 7. Because of this we did some updates to our server that runs the Website Creator program on March 21. However, any installations of Website Created that were installed before that date didn't automatically get the required update to allow it to run with IE7. To fix the problem, you will need to uninstall and re-install Website Creator on any accounts that had it installed prior to March 21 to get it to work with IE7.

For your information, uninstalling and re-installing Website Creator will not affect any live site information, but it will cause any unpublished changes in Website Creator to be lost.

I'm still having issues, but now that I am able to open it in IE6, I see that this is not the type of application I need.